مراسم وداع و ترحیم دانشجو احسان تشکر برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در اولین شب (9 خرداد 1401) درگذشت مرحوم احسان تشکر ، دانشجوی کارشناسی رشته مهندسی مکانیک دانشگاه بزرگمهر قائنات، مراسم ترحیمی با حضور دکتر سید احسان شکیب، رئیس دانشگاه، دکتر محمدی، فرماندار شهرستان قائنات و جمعی از مسئولین ادارات شهرستان و مدیران ، کارکنان و دانشجویان دانشگاه بزرگمهر قائنات در حسینیه شهدای مدافع حرم دانشگاه برگزار شد.

در این مراسم حاضران یاد دانشجوی  تازه درگذشته را با قرائت فاتحه، تلاوت قرآن کریم  و مداحی در رثای اهل بیت علیهم السلام گرامی داشتند. حضور پرچم متبرک امام رضا (ع) از دیگر بخش های این مراسم بود.

پیش از این مراسم  پیکر مرحوم احسان تشکر با حضور والدین ایشان و در میان اندوه و تاسف جمع کثیری از مسئولین و دانشجویان به سمت زادگاه وی بدرقه شد.

گفتنی است مرحوم احسان تشکر روز  گذشته بر اثر سانحه تصادف جان خود را از دست داد.