مرکز کارآفرینی و نوآوری دانشگاه بزرگمهر قائنات

بررسي نقش و كاركرد دانشگاه در توسعه اقتصادي جوامع مختلف ،‌ نشان‌دهنده بروز تحولات شگرفي است كه جهان را با رويکرد جديدي از توسعه تحت عنوان اقتصاد مبتني بر دانش روبرو ساخت. امروزه جريان توسعه جوامع در حقيقت فرايندي است كه طي آن مقوله پژوهش در دو حوزه مشترك توليد و مبادله فعال است. طبق اين تعريف نقش و جايگاه مراكز علمي دانشگاهي بعنوان تامين كننده منابع انساني و هدايت‌كننده جريان فناوري حائز اهميت است.

بر این اساس دانشگاه بزرگمهر قائنات  به عنوان کانون تولید دانش و تربیت منابع انسانی در شهرستان قائنات برای پذیرش مسئولیت های بیشتر در فرایند توسعه به ویژه تبدیل دانش به دارایی فکری و تجاری‌سازی آن برنامه‌ریزی، و برای ایجاد مرکز کارآفرینی و نوآوری اقدام نموده است. لذا این مرکز به عنوان ساختاری نوین برای توسعه نظام مند دارایی‌های فکری دانشگاه‌ و مکانی برای تعامل میان نقش آفرینان در عرصه تولید علم و دغدغه مداران عرصه های فرهنگی ، اجتماعی و صنعتی در جامعه ایجاد شده است.