همایش پلی به سوی آینده برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، همزمان با ایام انتخاب رشته پذیرفته شدگان آزمون سراسری دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی و در راستای ایفای مسئولیت اجتماعی دانشگاه، همایش "پلی به سوی آینده " به همت کمیته جذب دانشجو، معاونت آموزشی و پژوهشی و مرکز بهداشت، درمان و مشاوره دانشجویی دانشگاه بزرگمهر قائنات با حضور هیات رئیسه دانشگاه و جمعی از داوطلبین کنکور سراسری و والدین ایشان عصر روز گذشته 18 مرداد ماه 1401 در محل سالن ارشاد شهر قاین برگزار شد.
 در این همایش که به صورت رایگان برگزار شد، دکتر فلاحتی مدیر کلینیک تخصصی انتخاب رشته پویا به ارائه نکاتی در خصوص شیوه‌های مختلف انتخاب رشته با توجه به بازارکار و ابعاد مختلف شخصیتی دانش‌آموزان پرداخت.

پاسخ به سوال‌های دانش‌آموزان و والدین و پخش نماهنگ های مربوط از دیگر بخش‌های  این همایش بود.

همچنین در این راستا معرفی دانشگاه ها و رشته های دانشگاهی روزهای چهارشنبه 19 مرداد و پنجشنبه 20 مرداد با حضور جمعی از اعضای هیات علمی، اساتید و دانشجویان برتر دانشگاه ها از ساعت 8 تا 14 در محل دانشگاه برگزار قائنات صورت خواهد پذیرفت.