هیات رئیسه دانشگاه ارتقای دانشکده پرستاری را به دانشکده علوم پزشکی تبریک گفت

به گزارش روابط عمومی، هیات رئیسه دانشگاه بزرگمهر قائنات در پیامی ارتقای دانشکده پرستاری قاین به دانشکده علوم پزشکی را به دانشگاهیان و مردم قدرشناس شهرستان قائنات تبریک و از تلاش سلمان اسحاقی نماینده مردم شریف شهرستان های قائنات و زیر کوه در مجلس شورای اسلامی، قناعت، استاندار خراسان جنوبی و مسئولین تشکر کرد.
متن پیام بدین شرح است:
اینک، که به لطف و عنایت خداوند متعال و پیگیری های مسئولین محترم خبر مسرت بخش ارتقاء دانشکده پرستاری شهرستان قائنات به دانشکده علوم پزشکی باعث خوشحالی مردم شهرستان قائنات و زیرکوه و خصوصا دانشگاهیان شهرستان قاین شد.
 بدین‌وسیله از کوششهای جناب آقای اسحاقی نماینده پرتلاش مردم شریف شهرستان های قائنات و زیرکوه در مجلس شورای اسلامی، جناب آقای دکتر قناعت استاندار محترم و کلیه مسئولین محترم شهرستان و استان خراسان جنوبی تقدیر و تشکر نموده و به پاس اخلاص و صداقت در فراهم نمودن بستر توسعه مراکز آموزش عالی شهرستان قائنات که موجب ایجاد امید بیشتر در میان مردمان قدرشناس این دیار خصوصا جوانان، اساتید، دانشگاهیان و دانشجویان عزیز این منطقه گردیده است، مراتب قدردانی خانواده دانشگاه بزرگمهر قائنات را اعلام میداریم.
دانشگاه بزرگمهر قائنات بعنوان دومین دانشگاه جامع استان خراسان جنوبی ضمن تبریک به همشهریان عزیز آمادگی خود را جهت همکاری همه جانبه با دانشکده پزشکی قاین اعلام داشته و در راستای ارتقای آموزش عالی شهرستان از هیچ کوششی دریغ نخواهد کرد.
امید است تا با همدلی و همراهی شاهد پیشرفت آموزش عالی منطقه باشیم.

هیات رئیسه دانشگاه بزرگمهر قائنات