پاسداشت جایگاه زن در دانشگاه بزرگمهر قائنات

یکشنبه شب ۱۴۰۱/۱۰/۲۵، همزمان با هفته شهرستان قاینات، ویژه برنامه سالروز میلاد حضرت فاطمه (س) و گرامیداشت روز مادر و زن، با حضور بانوان خانواده دانشگاه بزرگمهر قائنات در محل سلف اساتید و یاوران علمی دانشگاه برگزار شد.در این برنامه سرکار خانم شفیعی رئیس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر قاین ضمن خیرمقدم به نیابت از مسئولین دانشگاه و تبریک سالروز میلاد حضرت صدیقه طاهره (س)، به نقش ویژه بانوان در کشور اشاره کرد و افزود: تمام بانوان حاضر در جمع، قبل از هر سمت و جایگاه و مقامی، در کسوت ارزشمند خانه داری و مادری این سرزمین پرافتخار قرار دارند. بانوان فاطمی که با حمایت همیشگی از همسرانشان و تامین آرامش خانواده ها باعث تعالی علمی و فرهنگی جامعه دانشگاهی قائنات و ایران سربلند بوده اند و برخی علاوه بر این توفیق بزرگ، افتخار خدمت در عرصه های مختلف اجتماعی به دیگر همشهریان و هموطنان دارند.عضو شورای اسلامی شهر قاین که خود نیز از بانوان خانواده دانشگاه بزرگمهر قائنات است در بخش دیگری از سخنان خویش به حضور دانشجویان مادر در برنامه اشاره کرد و گفت: امشب دانشجویان عزیز و بزرگواری که جامه باشکوه مادری بر تن کردند و مقتدرانه سنگر علم را در کنار خدمت به خانواده در راستای تعالی نظامی که دسترنج خون شهداست انتخاب کرده و مشغول تحصیلند نیز در کنار دیگر بانوان پرافتخار خانواده دانشگاه میهمان این برنامه هستند که حتی برخی از آنان، تمام ترم را با دشواری های بارداری و یا به اتفاق کودکان خردسال در کلاس های درس حضور یافتند و شکوه زن مسلمان ایرانی را به رخ کشیدند. تجلیل از همسر یکی از یاوران علمی دانشگاه -که با رشد و تربیت 5 فرزند به عنوان الگویی با افتخار در خانواده دانشگاه بزرگمهر قائنات معرفی شدند- و همچنین تجلیل از یکی از بانوان دانشجوی رشته مهندسی کامپیوتر دانشگاه به عنوان خواهر 4 شهید بزرگوار دفاع مقدس در کنار تجلیل از بانوان مدرس، یاوران علمی، دانشجویان مادر، همسران اعضای هیئت علمی و یاوران علمی و نیز دیگر بانوان وابسته به خانواده دانشگاه بزرگمهر قائنات با حضور هیئت رئیسه دانشگاه، مولودی خوانی، برگزاری مسابقه نقاشی ویژه کودکان، برپایی مسابقه مادر-دختری، سخنرانی مذهبی و مشاور خانواده، اجرای گروه هنری آوای دل و ... از دیگر بخش های این برنامه به یادماندنی بود.همچنین پنجشنبه 22 دی ماه نیز مدیریت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه با تهیه لوح های یادبود و هدایایی، در کنار دیگر برنامه های برگزار شده از سوی دفتر مشاوره، سلامت و سبک زندگی به همت سرپرستان سراهای دانشجویی از بانوان متاهل ساکن در سراهای دانشجویی تجلیل نمود.