پیام تبریک هیات رئیسه دانشگاه به نماینده منتخب مردم شریف شهرستان های قائنات و زیرکوه در دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، هیات رئیسه دانشگاه بزرگمهر قائنات در پیامی انتخاب مجدد سلمان اسحاقی بعنوان نماینده مردم شریف شهرستان های قائنات و زیرکوه در مجلس شورای اسلامی را تبریک گفتند.
متن پیام بدین شرح است:

جناب آقای سلمان اسحاقی

بدین وسیله انتخاب مجدد حضرتعالی را بعنوان نماینده مردم شریف شهرستان های قائنات و زیرکوه در مجلس شورای اسلامی تبریک و تهنیت عرض می نماییم.

امید واثق داریم که با عنایت به حماسه آفرینی و مشارکت مثال زدنی مردم عزیز شهرستان های قائنات و زیرکوه در انتخابات 11 اسفند ماه، با اتکاء به خداوند متعال، در سایه سار عنایات ویژه ائمه اطهار(س) و پیروی از منویات مقام معظم رهبری ( مدظله العالی)، تلاش های خالصانه حضرتعالی به پاس اعتماد مردم عزیز قائنات و زیرکوه کما فی السابق، توسعه و پیشرفت روزافزون وطن عزیزمان را رقم زند.

برای جنابعالی در راهی که در پیش دارید سلامتی، توفیق و عاقبت به خیری مسئلت می نماییم.

هیات رئیسه دانشگاه بزرگمهر قائنات