پیام تسلیت دکتر سید احسان شکیب رئیس دانشگاه در پی درگذشت دکتر خورشیدزاده

دکتر سید احسان شکیب رئیس دانشگاه در پی درگذشت دکتر خورشیدزاده معاون دانشجویی و عضو هیات علمی دانشگاه بیرجند پیام تسلیتی صادر کرد.

متن پیام بدین شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

وَبَشِّرِ الصَّابرِینَ الَّذینَ إِذَا أَصَابَتْهُمْ مُصِیبَهٌ قَالُوا إِنَّا لِلَّهِ وَ إِنَّا إِلَیْهِ رَاجِعُونَ

با نهایت تأسف و تأثر، خبر درگذشت غم انگیز استاد علم و اخلاق، مرحوم زنده یاد دکتر محسن خورشیدزاده، معاون دانشجویی و عضو هیأت علمی دانشگاه بیرجند که سال‌ها با عشق و علاقه مشغول تدریس به فرزندان این مرز و بوم بود، موجب اندوه و تأسف فراوان گردید.

اینجانب ضمن ابراز همدردی، فقدان تأثر برانگیز این استاد توانمند، متعهد و دلسوز را به خانواده محترم ایشان و جامعه علمی و دانشگاهی کشور خصوصا ریاست محترم دانشگاه بیرجند تسلیت عرض نموده از خداوند متعال برای آن عزیز سفر کرده، غفران واسعه الهی و برای بازماندگان صبر جمیل و اجر جزیل خواستارم.

سید احسان شکیب