پیام تسلیت رئیس دانشگاه به مناسبت درگذشت آیت الله مصطفوی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر سید احسان شکیب رئیس دانشگاه بزرگمهر قائنات، در پیامی درگذشت فقیه عالیقدر، استاد برجسته حوزه و دانشگاه حضرت آیت الله مصطفوی را تسلیت گفت.

متن پیام به شرح ذیل است:

اذا مات العالِمُ ثُلِمَ في الإسلام ثُلمةٌ لا يَسُدُّها شيءٌ إلى يوم القيامة

مصیبت درگذشت عالم جلیل القدر، استاد برجسته فلسفه اسلامی و فرزند دانشمند خطه قائنات حضرت آیت الله سید‌حسن سعادت‌ مصطفوی که عمر پربرکتشان را صرف تعلیمات اخلاقی و معرفتی کردند، باعث اندوه عموم مردم عزیز شهرستان قائنات به خصوص دانشگاهیان شد.
اینجانب از طرف خانواده دانشگاه بزرگمهر قائنات ارتحال این چهره ماندگار حوزه و دانشگاه را به محضر رهبر فرزانه انقلاب اسلامی ( مدظله العالی ) ،حوزه‌های علمیه، شاگردان، علاقه‌مندان و بویژه بیت شریف آن مرحوم و مردم شریف شهرستان قائنات تسلیت عرض نموده، از درگاه پروردگار متعال برای ایشان، علو درجات و همنشینی با ائمه اطهار علیهم‌السلام و برای بازماندگان محترم صبر و اجر مسئلت می‌نمایم.

سیداحسان شکیب