پیام تسلیت رئیس دانشگاه به مناسبت درگذشت دانشجوی نخبه مهندسی عمران حسین احراری ماهیرود

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر سید احسان شکیب رئیس دانشگاه در پیامی درگذشت دانشجوی نخبه مهندسی عمران، فعال فرهنگی و مدافع حرم اهل بیت علیهم السلام مرحوم حسین احراری ماهیرود پیامی تسلیتی را صادر کرد.
متن پیام بدین شرح است:

هوالباقی
کل من علیها فان و یبقی وجه ربک ذو الجلال و الاکرام

درگذشت دانشجوی نخبه رشته مهندسی عمران، فعال فرهنگی و مدافع حرم اهل بیت(ع)، مرحوم حسین احراری ماهیرود، در ایام حزن اندوه حضرت ابا عبدالله الحسین (ع) خانواده دانشگاه بزرگمهر قائنات را ‏بسیار اندوهگین و داغدار کرد.‏

اینجانب از طرف خود و اعضای خانواده دانشگاه بزرگمهر قائنات ضمن ابراز تأسف و همدردی، این مصیبت را به خانواده محترم، دوستان و اساتید ایشان تسلیت عرض نموده و از درگاه ایزد منان، رحمت و مغفرت الهی برای آن مرحوم و سلامتی و شکیبایی برای بازماندگان مسئلت می نمایم.

سید احسان شکیب