پیام رئیس دانشگاه به مناسبت روز ۱۶ آذر دانشجو

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر سید احسان شکیب رئیس دانشگاه به مناسبت گرامیداشت روز دانشجو پیامی را صادر کرد.
متن پیام بدین شرح است:

بسمه تعالی

۱۶ آذر، روز دانشجو، فرصتی است برای تکریم مقام و جایگاه پویندگان و سالکان طریق علم و دانش که با اعتقاد عمیق به باورهای دینی و با بصیرت و آگاهی در اندک زمانی پس از کودتای ننگین سال ۱۳۳۲، پرچم استکبارستیزی را بار دیگر به اهتزاز در آوردند، با نثار خون خویش نهال استقلال‌طلبی را طراوتی دوباره بخشیدند و به عنوان نمادی از آزادی‌خواهی جنبش دانشجویی، این روز را بر صفحه زرین تاریخ این دیرینه سرزمین، ماندگار و پرفروغ ساختند.  امید است که دانشجویان گرانقدر کشور عزیزمان با تکیه به وحدت و همدلی، جهاد علمی را سرلوحه اندیشه و عمل خود قرار داده و همراه با آموزش و تحصیل دانش، تهذیب، اندیشه ورزی و خودآگاهی را مورد توجه قرار دهمند.
اینجانب ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای حماسه ۱۶ آذر و مقام شامخ دانشجویان، این قشر فهیم جامعه که به فرموده مقام معظم رهبری «امید آینده و ذخیره حیاتی کشور هستند» را ارج نهاده و امید آن دارم که جامعه دانشگاهی و دانشجویان عزیز به مدد ایمان و اندیشه، همواره در توسعه ایران اسلامی موفق بوده و با یاری خداوند منان در برداشتن گام های مستحکم و مطمئن در مسیر اعتلای نام کشور عزیزمان در سطح جهان، کوشا و پویا باشند.

سید احسان شکیب