پیام قدردانی رئیس دانشگاه از حضور پر شکوه دانشگاهیان در انتخابات ۱۱ اسفندماه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در پی مشارکت حماسی و باشکوه دانشگاهیان دانشگاه بزرگمهر قائنات در انتخابات 11 اسفند، دکتر سید احسان شکیب، رئیس دانشگاه، با صدور پیامی، از دانشگاهیان به خاطر خلق حماسه حضور، تقدیر و تشکر کرد.

به این شرح است:

با سلام و روز بخیر

بدینوسیله از تمامی دانشجویان عزیزی که با مشارکت خود در انتخابات 11 اسفندماه در تعیین سرنوشت میهن عزیزمان ایران همت نمودند صمیمانه تشکر و قدردانی می نمایم. قطعا اندیشه و عمل همه دانشجویان گرامی به عنوان سرمایه های انسانی و آتیه سازان کشور نقشی مهمی در ترسیم مسیر توسعه و پیشرفت آرمانهای مقدسمان خواهد داشت.

همچنین شایسته است از اعضای محترم هیات علمی، مدیران پر تلاش، کارمندان گرامی و دانشجویان عزیزی که در فعالیتهای تبیینی و فرهنگی مربوط به انتخابات و نیز امور نظارتی و اجرایی این رویداد مهم فعالیت داشته اند سپاسگزاری و قدردانی نمایم. در پناه خداوند و سایه الطاف ائمه اطهار سلامت، پیروز و سربلند باشید.

سید احسان شکیب