چاپ مقاله عضو هیئت علمی دانشگاه بزرگمهر قائنات در مجله معتبر بین‌المللی با ضریب تاثیر 3/55"

مقاله جناب آقای دکتر حمید مرتضی پور عضو هیئت علمی گروه  مکانیک دانشگاه بزرگمهر قائنات، با عنوان
 "Comparative energy-exergy and economic environmental analyses of recently advanced solar photovoltaic and photovoltaic thermal hybrid dryers: a review
در  نشريه  "Drying technology" با  اعتبار " JCR-Q2" و با ضريب تاثیر "3/55" مورد پذيرش قرار گرفت.

یکی از کاربردهای جمع کننده های خورشیدی دما پایین در خشک کردن محصولات کشاورزی و مواد غذایی است. در این خشک کن ها به منظور استقلال کامل از سوخت های فسیلی به طور معمول از پنل های فتوولتائیک یا جمع کننده های فتوولتائیک گرمایی استفاده می شود. ارزیابی کارایی این خشک کن های ترکیبی به طور معمول از جنبه های مختلف انرژی، اکسرژی، زیست محیطی و اقتصادی انجام می شود. در این مقاله خشک کن های خورشیدی مختلف مجهز به پنل های فتوولتائیک (جمع کننده فتوولتائیک گرمایی) مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفت.
روابط عمومی و مديريت پژوهشي دانشگاه بزرگمهر قائنات اين موفقيت را به پژوهشگران اين مقاله و خانواده دانشگاه بزرگمهر قائنات تبريك عرض نموده، از خداوند متعال موفقيت روز افزون اين عزيزان را مسئلت مي نمايد.