کتاب عضو هیات علمی دانشگاه در جشنواره کتاب سال استان خراسان جنوبی شایسته تقدیر شناخته شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، به نقل از اداره کل فرهنگ و ارشاد خراسان جنوبی در مراسم بزرگداشت هفته کتاب و کتابخوانی که صبح امروز با حضور مهندس علی ناصری، فرماندار شهرستان بیرجند، ناصر نبی زاده، مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان جنوبی، ناشران، نویسندگان و کتابفروشان فعال استان برگزار شد، از ناشر، کتابفروش فعال در خراسان جنوبی با اهدای هدیه و لوح سپاس تقدیر شد.

در حاشیه این مراسم در چهارمین جشنواره کتاب سال استان خراسان جنوبی 13 اثر برگزیده و به انتخاب هیئت داوران معرفی شدند، که در میان این آثار  کتاب «پژوهشی در قرائات منسوب به اهل بیت (علیهم‌السلام) »، تألیف دکتر میثم کهن‌ترابی عضو هیات علمی و معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه بزرگمهر قائنات از انتشارات این دانشگاه شایسته تقدیر شناخته و از دکتر کهن ترابی تقدیر به عمل آمد.

روابط عمومی دانشگاه بزرگمهر قائنات اين موفقيت را به جناب آقای دکتر کهن ترابی و خانواده دانشگاه بزرگمهر قائنات تبريك عرض نموده، از خداوند متعال موفقيت روز افزون ایشان را مسئلت مي‌نمايد.