کسب سهمیه حضور در المپیاد کشوری توسط دانشجوی دانشگاه بزرگمهر قائنات

مدیر تربیت بدنی دانشگاه بزرگمهر قائنات از کسب سهمیه حضور در چهاردهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور توسط دانشجوی دانشگاه بزرگمهر قائنات خبر داد و گفت: به دنبال حضور تیم های ورزشی دانشگاه بزرگمهر قائنات در رقابت های ورزشی دانشجویان دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی منطقه 9 کشور با حضور نمایندگانی از دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی دولتی، غیرانتفاعی، علمی کاربردی، پیام نور و ... از چهار استان خراسان جنوبی، شمالی، رضوی و سمنان جهت کسب سهمیه حضور در چهاردهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور، دانشجو محسن علیزاده میانکوه توانست با کسب رتبه سوم رقابت های منطقه ای در وزن 79 کیلوگرم کشتی آزاد، شهمیه حضور در المپیاد ملی را از آن دانشگاه بزرگمهر قائنات سازد.
المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور، بزرگترین رویداد ورزش قهرمانی جامعه دانشگاهی کشور است که هر دو سال یکبار پس از برگزاری رقابت های منطقه ای در ده منطقه، برگزار می گردد. این المپیاد در سال جاری به میزبانی دانشگاه شیراز در تیر و مردادماه 1397 برگزار خواهد شد.