200 دقیقه با سرآمدان فرهنگی دانشگاه

شب گذشته 23 آبان 1401، ریاست، معاونت فرهنگی و دانشجویی و مدیریت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه بزرگمهر قائنات در نشستی کاملا صمیمانه که بیش از 3 ساعت و تا حوالی ساعت 23 به طول انجامید با دانشجویان فعال فرهنگی دیدار و گفتگو کردند.طرح مشکلات و دغدغه های فرهنگی دانشجویان در حوزه های مختلف دینی، هنری، خیریه، تشکل های اسلامی، هلال احمر، برنامه های روز دانشجو و ... از جمله مباحث مطرح در این نشست بود.در این نشست دکتر شکیب ریاست دانشگاه بزرگمهر قائنات ضمن ارج نهادن به دغدغه های مطرح و مشارکت دانشجویان در فعالیت های فرهنگی، به اهمیت کلیدواژه امیدآفرینی و تلاش در این راستا اشاره کرد و به برخی مسائل مطرح پاسخ داد.در پایان این نشست نیز با اهدای لوح تقدیر، یادبود برنامه و هدیه نقدی از دست اندرکاران ستاد استقبال و آئین معارفه نودانشجویان سال 1401 قدردانی شد.