آزمون والیبال و دو میدانی

به دنبال ثبت نام دانشجویان واجد شرایط عضویت در تیم های ورزشی دانشگاه جهت حضور در مسابقات دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی منطقه ۹ کشور-انتخابی چهاردهمین المپیاد ورزش قهرمانی دانشجویان کشور در تابستان ۱۳۹۷ به میزبانی دانشگاه های شیراز و اصفهان-بدینوسیله زمان و مکان آزمون عملی عضویت در باقی تیم های ورزشی دانشگاه در رشته های ذیل اعلام می گردد؛مستدعی است تمامی دانشجویان واجد شرایط(اعلام شده در نشانی الکترونیکی دانشگاه و کانال تربیت بدنی)با در دست داشتن کارت دانشجویی در زمان مقرر مراجعه و نسبت به شرکت در آزمون اقدام نمایند.
بدیهی است عواقب عدم مراجعه واجدین شرایط در زمان مقرر نظیر به حدنصاب نرسیدن اعضاء تیم ها، عدم اجازه ورود به تمرینات تیم ازسوی مربیان و ... برعهده خود دانشجویان خواهد بود.

✅آزمون دو و میدانی پسران:
زمان:یکشنبه-7 آبان-ساعت 15:30
مکان: شهرک آزادی- چمن طبیعی مجموعه ورزشی شهید امین زاده
✅آزمون والیبال دختران:
زمان: چهارشنبه- 3 آبان-ساعت16
مکان:بلواربسیج-سالن عفاف

تذکر: اسامی نهایی اعضای تیم والیبال دختران با نظر مربی بعد از آزمون ذکر شده اعلام خواهد شد. بدیهی است حضور تمامی بازیکنان سابق و جدید الزامی است.