اطلاعیه شماره نه – نحوه درخواست ویرایش اطلاعات ثبت نامی و یا دریافت کد رهگیری ثبت نام

پیرو اطلاعیه شماره هفت مندرج در سایت دانشگاه بزرگمهر قائنات درخصوص پرینت کارت ورود به جلسه آزمون استخدامی شرکت صنعتی و معدنی پیشگامان فولاد شرق، به اطلاع متقاضیانی که به دلیل نداشتن کد رهگیری موفق به اخذ کارت ورود به جلسه نشده اند و یا در زمان ثبت نام برخی از اطلاعات خود را به صورت نادرست ثبت کرده اند مي‌رساند، این دسته از داوطلبان لازم است با مراجعه به سامانه ثبت نام به آدرس https://buqaen.iran-azmoon.ir/ و از قسمت ارتباط با ما (مشابه تصویر) درخواست ویرایش اطلاعات و یا درخواست دریافت کد رهگیری خود را ثبت نمایند. شایان ذکر می باشد متقاضیان می توانند با مراجعه حضوری به دانشگاه بزرگمهر قائنات نیز نسبت به دریافت کد رهگیری خود اقدام نمایند.بديهي است براي شركت در جلسه آزمون همراه داشتن پرينت كارت ورد به جلسه و هم چنين اصل كارت ملي و يا اصل شناسنامه عكس‌دار و ارائه آن الزامي است.یادآوری می شود حوزه آزمون از تحویل گرفتن هرگونه وسایل اضافی از جمله تلفن همراه ، کیف دستی، کتاب، جزوه و … معذور هستند، بنابراین اکیداً توصیه می‌شود به غیر از موارد اعلام شده (پرینت کارت ورود به جلسه و اوراق تشخیص هویتی) از همراه داشتن سایر وسایل جداً خودداری شود.