برنامه استفاده از سالن ورزشی دانشگاه

اطلاعیه ورزشی

بدینوسیله به اطلاع می رساند اداره تربیت بدنی دانشگاه در نظر دارد در راستای توسعه ورزش دانشگاهی، ضمن اختصاص نوبت ساعت 21:30 تا 23 روزهای شنبه تا چهارشنبه هر هفته جهت استفاده "رایگان" عموم دانشجویان دختر و پسر علاقه مند به شرح زیر، سایر نوبت های موجود را با اولویت و به صورت نیم بها در اختیار دانشجویان علاقه مند به تهیه نوبت اختصاصی(صرفاً ویژه دانشجویان دانشگاه) قرار دهد.
لذا ضروری است متقاضیان دریافت نوبت اختصاصی حداکثر تا پایان وقت اداری روز چهارشنبه 98/08/10 به کارشناس تربیت بدنی دانشگاه مراجعه نمایند.
سایر نکات مهم:
1. خروج دانشجویان دختر ساکن سراهای دانشجویی جهت استفاده از سالن منوط به ثبت ساعت خروج و ورود در سرپرستی سراها و همچنین سالن ورزشی بلامانع می باشد.
2. همراه داشتن کارت دانشجویی و کفش ورزشی استاندارد سالن و همچنین لباس ورزشی مناسب الزامی است.
3. داشتن بیمه ورزشی معتبر فدراسیون پزشکی برای کلیه دانشجویان استفاده کننده الزامی است.

یکشنبه ها و سه شنبه ها.......... فوتسال برادران
چهارشنبه ها............ والیبال برادران