سلسله مسابقات ورزشی مجازی ویژه دانشجویان-اسکات

بانوان-آقایان

همراه با هدایای نقدی

هفته دوم :۹۹/۰٨/٠٧ تا ۹۹/۰٨/١٣

مناسبت هفته : هفته وحدت و گرامیداشت میلاد حضرت رسول (ص) و امام جعفر صادق (ع)

رشته ورزشی هفته : اسکات

حداکثر زمان ارسال کلیپ ۹۹/۰٨/١٣

شرایط و نحوه ارسال ویدئو :
1 - فیلم آماده شده می بایست به همراه مشخصات دانشجو (شامل نام و نام خانوادگی، رشته تحصیلی و شماره دانشجویی) از طریق روش های زیر ارسال شود :
• شناسه تلگرامی @buqaen_farhangi1
• شماره 09158656930 در واتساپ
2_ حجم ویدئو های ارسالی در واتساپ 100 مگابایت ودر تلگرام بدون محدودیت می باشد .
3_ دانشجویان می بایست در محیط خانه یا پارک، با گوشی تلفن همراه به صورت افقی از حرکات ورزشی خود فیلم برداری کنند.
4_ رعایت شئون اسلامی ،پوشیدن لباس ورزشی مناسب به همراه کفش ورزشی مورد انتظار است.
5_ زاویه فیلمبرداري از کنار و وضوح تصاویر در حد مناسب و قابل تشخیص توسط مسئولین فنی مسابقه باشد.
6_ از ابتدا تا انتهاي اجراي حرکات ، هیچگونه قطعی در فیلمبرداري مجاز نمی باشد.
7_ هرگونه برش و ویرایش بر روی ویدئوها ممنوع می باشد و اثر ارسالی از مسابقه حذف خواهد شد .
قوانین مسابقه اسکات :
1- کمر و پشت به دیوار تکیه داده شود.
2- پاها کمی بیشتر از عرض شانه باز شود.
3- انگشتان پا رو به جلو قرار گیرد.
5- زمان حرکت پاها تا زاویه 90 درجه خم شود و زمان بلند شدن پاها کاملا صاف شود.
6- دستها صاف و کشیده به صورت قلاب شده در جلوی بدن قرار می گیرد .
7- در کم ترین زمان بیشترین تعداد حرکت اسکات به صورت صحیح با رعایت موارد فوق به عنوان رکورد مسابقه در نظر گرفته می شود .
نکته مهم: (لازم به ذکر است در صورت خطا در اجراي هر حرکت، به ازاي هر خطا شمارش آن حرکت حذف می شود .)
در صورت داشتن هر گونه سوال و یا ابهامی می توانید ضمن ارتباط با راه های ارتباطی ذکر شده در فوق با شماره 05631006322 در ساعات اداری تماس بگیرید.