شروع ثبت وام های دانشجویی نیم سال دوم سال تحصیلی 99-00

به اطلاع می رساند با توجه به شروع ترم بهمن ماه 99-00 جهت ثبت وام ها در سامانه دانشجویی صندوق رفاه ،دانشجویان محترم می توانند نسبت به ثبت وام های مد نظر از تاریخ 99/11/20  به مدت یک ماه اقدام نمایند.
شایان ذکر است  جهت ثبت درخواست وام بایستی ثبت نام اولیه (bp.swf.ir)، سند تعهد محضری(کارمند رسمی،پیمانی یا قراردادی با پنج سال سابقه کار ادارات دولتی) ،اعلام شماره حساب (بانک تجارت) به اداره رفاه دانشجویی تحویل نمایید.

سند تعهدنامه محضری حتما بایستی تصویر واضح و شفاف به ایمیل refah@buqaen.ac.ir  همراه با مشخصات ارسال شده وحتما اصل آن به آدرس (انتهای خیابان ابوالمفاخر-دانشگاه بزرگمهر قاینات به کد پستی 9761986844 ارسال نمایید.

فاکتور مربوط به لب تاپ،کپی سند ازدواج و کلیه مدارک مربوطه به همراه سند تعهدنامه پست گردد.

شماره تماس اداره رفاه :05631006312

دانلود راهنمای تسهیلات