فراخوان ثبت نام خدام زائرین حضرت ثامن الحجج(ع) در اردوی معارفه ورودی های96 (مشهد مقدس)

بدینوسیله از کلیه دانشجویان دختر و پسر واجد شرایط و علاقه مند جهت خدمت به زائرین حضرت ثامن الحجج(ع) در اردوهای دانشجویی "فصلی نو" و " الف تا ی" که از تاریخ 19 لغایت 21 مهرماه جاری در مشهد مقدس برگزار خواهد شد، دعوت به عمل می آید جهت ثبت نام حداکثر تا تاریخ 96/07/14 به "سامانه پویا/فرهنگی و اجتماعی/فرم ها" مراجعه نمایند.

هزینه اردو برای خدام رایگان بوده و غیبت های آموزشی چهارشنبه مورخ 96/07/19 موجه خواهد بود. ضمناً انتخاب نهایی افراد توسط مدیریت فرهنگی و اجتماعی صورت خواهد گرفت.

شرایط عمومی خادمین دانشجویی:
دارا بودن روابط اجتماعی بالا

دارا بودن سابقه فعالیت های علمی، فرهنگی، هنری، ورزشی و ... در دانشگاه
دارابودن مقبولیت در دانشگاه و اینکه با طیف‌های مختلف دانشجویی روابط حسنه‌ای داشته باشند
دارا بودن مهارتهای جمعی، پویایی، خلاقیت

دارا بودن مهارت مدیریت و سرپرستی اتوبوس ها و سایر امور محوله

دانشجویان متقاضی نباید از دانشجویان ورودی 96 و دانشجویان عضو شوراهای مرکزی گروه های دانشجویی- منتخب اردیبهشت ماه 1396- باشند.

شرایط اختصاصی (دارا بودن حداقل یکی از مهارت های ذیل):

آشنا بودن به تصویربرداری، فیلمبرداری و امور روابط عمومی

آشنایی با صدابرداری و سیستم صوت

دارا بودن مهارتهای هنری(نمایشی، مجری گری و...)

دارا بودن مهارتهای فرهنگی و مذهبی

دارا بودن مهارت برگزاری و داوری مسابقات ورزش همگانی

دارا بودن مهارت های امداد و نجات و داشتن گواهینامه های معتبر امداد و نجات

در صورت وجود هرگونه سوالی می توانید در ساعات اداری (7:15 لغایت 15:15 هر روز به جز روزهای پنجشنبه و جمعه) به مدیریت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه (ساختمان اداری-آموزشی، طبقه دوم) مراجعه نموده و یا با شماره تماس 3-05632521181، داخلی 146 تماس حاصل نمائید.