فصلی نو امسال هم در بزرگمهر
مدیر فرهنگی و اجتماعی دانشگاه بزرگمهر قائنات از برپائی دومین اردوی دانشجوئی "فصلی نو" در این دانشگاه خبر داد و گفت: در راستای آشنایی اولیه دانشجویان با زوایای مختلف زندگی دانشجوئی و افزایش توانمندی های ایشان در مواجهه با حساسیت های خاص این برهه از زندگی، امسال حدود 300 نفر از دانشجویان جدیدالورود کارشناسی پیوسته دانشگاه بزرگمهر قائنات، زندگی دانشجوئی خود را از تاریخ 11 لغایت 13 مهرماه 97 در جوار مضجع شریف حضرت علی بن موسی الرضا(ع) آغاز خواهند نمود.
مهندس یعقوبی افزود: در این برنامه تلاش شده است ضمن بهره گیری از فضای معنوی بارگاه قدس حضرت ثامن الحجج(ع)، با برگزاری برنامه های مختلف فرهنگی و آموزشی نظیر برپائی کارگاه های مشاوره، نشست های صمیمانه اساتید و مدیران گروه ها با دانشجویان، برگزاری جلسات معرفی برخی ادارات زیرمجموعه دانشگاه و مسابقات متنوع فرهنگی ورزشی آغازی به یادماندنی و مفید برای فصلی نو از زندگی دانشجویان دانشگاه رقم خورد تا شاهد موفقیت های روزافزون این آینده سازان ایران اسلامی باشیم.
وی با اشاره به برخی انتقادهای مطرح به دنبال برپائی اولین اردوی دانشجوئی "فصلی نو" در مهر ماه 1396 با همکاری موسسه فرهنگی هنری طنین فردای قائنات گفت: پرواضح است که منظور از برپائی اردوها و جلسات معارفه به معنای معرفی جاذبه های گردشگری و یا آداب و رسوم شهرستان محل تحصیل نبوده و منظور، معرفی بیشتر دانشگاه، واحدهای اداری، خدمات ارائه شده، مراکز مشاوره و تندرستی، نکات مهم آموزشی، دانشجوئی و ... می باشد که با توجه به حجم بالای اطلاعات مدنظر ضروری می نماید به منظور اثربخشی بیشتر، این اطلاعات در فضایی متفاوت از فضاهای رسمی آموزشی و توام با برنامه های مختلف فرهنگی به دانشجویان ارائه شود.
یعقوبی همچنین اضافه کرد: معرفی بناهای تاریخی و جاذبه های گردشگری شهرستان نیز از دیگر برنامه های مدنظر مدیریت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه می باشد که در سال تحصیلی پیش رو برگزار خواهد شد.