اداره تغذیه

 اداره امور تغذیه با هدف تهیه و توزیع غذای سالم و بهداشتی در جهت ارتقای ایمنی غذا و سلامتی جسمی و روحی دانشجویان، اساتید و کارکنان انجام وظیفه می نماید و با این اقدامات می كوشد از طریق ارائه غذای مناسب و بهداشتی با رعایت ارزش غذایی و توزیع بهداشتی آن رضایت خاطر اعضای خانواده دانشگاه را فراهم نماید.

 

از جمله وظایف و خدمات این اداره می توان به موارد زیر اشاره نمود:

 

  •     تهیه، طبخ و توزیع غذای دانشجویان، کارکنان و اساتید دانشگاه و نظارت مستمر در امور ذکر شده (بصورت ویژه بهداشت و سلامت غذا)
  •      تنظیم برنامه غذایی کترینگ دانشگاه و تطبیق شرایط موجود با استانداردهای کدکس 39 و HACCP
  •     مدیریت آشپزخانه، انبار، سالن های رستوران و اتاق های توزیع غذا در خوابگاه ها
  •     مدیریت و نظارت غرفه ها و بوفه های دانشگاه و خوابگاه ها
  •      انجام خدمات و تشریفات مهمانی ها، همایش ها و کنفرانس های ملی و بین المللی
  •     مدیریت و سازماندهی آمار کلیه وعده های غذایی از طریق پایگاه اطلاع رسانی مربوطه
  •     طراحی، برنامه ریزی و هدایت مدل های جدید تغذیه شامل توزیع آزاد صبحانه، راه اندازی و...