دوازدهمین کنفرانس حفاظت و اتوماسیون در سیستم های قدرت

دانشگاه علم و فناوری مازندران با همکاری انجمن مهندسین برق و الکترونیک ایران (شاخه مازندران) و شرکت برق منطقه ای مازندران و حمایت دانشگاه صنعتی بابل، دوازدهمین کنفرانس بین المللی حفاظت و اتوماسیون در سیستمهای قدرت را (از ادغام کنفرانس تخصصی حفاظت و کنترل سیستمهای قدرت و کنگره بین المللی اتوماسیون صنعت برق ) با هدف رشد و توسعه دانش و فناوری در زمینه حفاظت و اتوماسیون شبکه‌های قدرت در روزهای ۲۵  دی ماه (کارگاه‌های آموزشی) و ۲۶ و ۲۷ دی ماه ۱۳۹۶ (ارائه مقالات و سخنرانی‌ها) برگزار می‌کند.

تأکید کنفرانس در بخش کارگاهها برجنبه های آموزش های کاربردی و به روز و در بخش مقالات و سخنرانی‌ها بر جنبه‌های کاربردی، راهبردی و توسعه‌ای است که از سودمندی خاص برای صنعت برق کشور برخوردار باشند.
مقاله‌های ارسالی به دبیرخانه کنفرانس می‌توانند به زبان‌های فارسی و انگلیسی تهیه شوند.
از تمامی محققین، دانشگاهیان ‌و متخصصین و مهندسین دعوت می‌شود تا با معرفی کارگاههای آموزشی و ارسال مقاله و شرکت در کنفرانس با تبادل یافته‌های علمی پژوهشی و کاربردی خود موجب پرباری و اثربخشی کنفرانس در راستای اهدافش باشند.

لینک رویداد