کنفرانس ملی مدیریت و حسابداری EMA2017

دانشگاه شیخ بهایی اصفهان میزبان سومین کنفرانس ملی مدیریت و حسابداری در اسفند ماه دلپذیر شهر اصفهان ( 3 اسفند 1396) می باشد.

هدف این کنفرانس، ایجاد یک محفل علمی برجسته و محیطی جهت تبادل نظر علمی و ارائه آخرین یافته های علمی و پژوهشی توسط دانشگاهیان، سازمانها و صنعتگران در همه زمینه های مدیریت و حسابداری می باشد. کمیته علمی کنفرانس از کلیه صاحب نظران، متخصصان و علاقمندان در رشته های مختلف مدیریت و حسابداری دعوت می نماید مقالات خود را که حاوی آخرین یافته های علمی می باشد، چه در زمینه های تنوری و چه کاربردهای عملی آنها به دبیرخانه کنفرانس ارسال نمایند. کمیته برگزار کننده درصدد است با برگزاری نشست های علمی- تخصصی، برگزاری کارگاه های آموزشی، برگزاری میزگردهای علمی و نمایشگاه، علاقمندان را با آخرین دستاوردهای دانش و چالش های مرتبط با زمینه های مختلف مدیریت و حسابداری آشنا سازد.

برای مشاهده لینک رویداد، اینجا کلیک نمایید.