آیین تجلیل از دانشجویان برتر گروه های آموزشی دانشگاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شب گذشته (1 خرداد 1402) آیین تجلیل از دانشجویان برتر گروه های آموزشی دانشگاه با حضور اعضای هیات رئیسه دانشگاه، رئیس بنیاد ملی نخبگان خراسان جنوبی و جمعی از اعضای هیات علمی دانشگاه برگزار شد.

در ابتدای این آیین دکتر سید احسان شکیب، رئیس دانشگاه بزرگمهر قائنات ضمن تبریک به فرهیختگان این دانشگاه، دانشجویان برتر را پرچمداران علم و دانش در دانشگاه نامید و افزود:امروز شما دانشجویان پرچم‌دار علم و دانش در دانشگاه هستید و امیدوارم با تلاش و پشتکار بیشتری در این مسیر قدم بردارید.

در ادامه دکتر ایزدخواه رئیس بنیاد ملی نخبگان خراسان جنوبی روند جذب دانشجویان نخبه و مستعد در این بنیاد را شرح داد.

در پایان دکتر حیرانی، میر امور آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه ضمن تبریک به دانشجویان، توضیحاتی در خصوص معیار و نحوه انتخاب دانشجویان برتر آموزشی ارائه کرد.

گفتنی است در پایان دانشجویان برتر گروه های آموزشی و امید حدیدی ( استارتاپ نارنگی ، طراحی موتور جست و جو برای مقالات با کمک هوش مصنوعی )، علی جعفری ( استارتاپ ورناکد ، طراحی سامانه نظم دهی به نانوایی ها )، طهورا رمضانی ( استارتاپ روی بین، تشخیص حرکات بدن با کمک هوش مصنوعی ) تجلیل شدند