اولین همایش مدیریت استرس و اضطراب در کنکور برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، همزمان با  نزدیک بودن کنکور سراسری نوبت اول 1403و با هدف کاهش اضطراب دانش آموزان ، به همت مرکز مشاوره، بهداشت و سبک زندگی دانشگاه بزرگمهر قائنات عصر روز یکشنبه 2 اردیبهشت 1403 اولین همایش از سلسه همایش های کنکور سراسری به عنوان همایش مدیریت استرس و اضطراب در کنکورهای ویژه دانش آموزان پایه دوازدهم و والدین دانش آموزان و با حضور دکتر مودودی، معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه، پورحاتم، رئیس اداره حراست ، دکتر امیر داریوش توسلی، روان شناس و روان درمانگر و جمعی از دانش آموزان پایه دوازدهم و والدین شان برگزار شد.

در این همایش دکتر امیر داریوش توسلی به موضوعاتی از قبیل کنترل استرس و اضطراب در روزهای قبل کنکور و حین برگزاری، نحوه طبقه بندب دروس و افزایش انگیزه و اعتماد به نفس پرداخت.