بازدید رئیس دانشگاه بزرگمهر قائنات از مجموعه زعفران ملل

به گزارش مرکز کارآفرینی و نوآوری دانشگاه بزرگمهر قائنات، دکتر سید احسان شکیب، رئیس دانشگاه بزرگمهر قائنات، صبح روز یک شنبه 30 اردیبهشت 1403 به همراه دکتر حسین غلامعلی نژاد، رئیس گروه کارآفرینی و نوآوری و ارتباط با صنعت و جامعه دانشگاه و مهندس فرهاد فخیم زاده، مسئول مرکز کارآفرینی دانشگاه، از مجموعه زعفران ملل در قاین، بازدید نمود.

در این بازدید گه با استقبال گرم مهندس قربانی، مدیریت این مجموعه همراه بود، ابتداعا در طی یک نشست طرفین به معرفی مجموعه های تحت نظر خود و توانمندی های موجود پرداختند. همچنین طرفین برای اجرای برنامه های آموزشی و ترویجی مشترک در حوزه زعفران برنامه ریزی نمودند. که پس از تکمیل، متعاقبا اطلاع رسانی خواهد شد. در ادامه نیز شکیب و هیئت همراه از بخش های مختلف مجموعه بزرگ زعفران ملل، من الجمله انبار بورس زعفران، بازدید نمودند.

گروه کارآفرینی، نوآوری و ارتباط با صنعت و جامعه دانشگاه بزرگمهر قائنات