برگزاری اولین نشست از دوره دوم مجموعه نشست های بذر دیروز، نهال امروز

عصر روز دوشنبه مورخ 1401/08/16 اولین نشست از دوره دوم مجموعه نشست های بذر دیروز، نهال امروز با مشارکت بیش از 40 نفر از دانشجویان دانشگاه بزرگمهر قائنات، با همکاری مشترک مرکز کارآفرینی و نوآوری دانشگاه بزرگمهر قائنات، بنیاد توسعه فرهنگی و توانمندسازی سپهر و گروه تاکنت در محل این دانشگاه برگزار شد.

در این مجموعه نشست ها که تعداد 11 عدد آن در سال 1400 برگزار گردید، شرکت کنندگان در قالب یک نشست صمیمانه و از طریق گفت و گوی مستقیم با کارآفرین میهمان نشست، مسیر موفقیت وی از نقطه آغاز تا موفقیت کنونی و چالش های آن آشنا می شوند.

در این برنامه ابتدا میهمان آن، جناب آقای فرهاد فخیم زاده، هم بنیان گزار شرکت دانش بنیان زیست سوخت قهستان، به تشریح مسیر طی شده از نقطه شروع تا جایگاه کنونی پرداخته و سپس به سوالات دانشجویان پاسخ دادند. در انتها نیز جناب آقای سید هاشم هاشمی نیا، استاد درس کارآفرینی دانشگاه بزرگمهر قائنات، به تحلیل صحبت های ایشان پرداختند.

جهت اطلاع از سایر برنامه های مرکز کارآفرینی دانشگاه بزرگمهر قائنات، می توانید روی لینک ذیل کلیک نمایید.

برنامه های مرکز کارآفرینی دانشگاه بزرگمهر قائنات

گروه کارآفرینی، نوآوری و ارتباط با صنعت و جامعه دانشگاه بزرگمهر قائنات