تجلیل از دانشجوی المپیادی دانشگاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، صبح امروز با حضور دکتر مودودی معاون آموزشی و پژوهشی و دکتر حیرانی، مدیر امور آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه از خانم معصومه حسن زاده دانشجوی رشته جغرافیا دانشگاه بزرگمهر قائنات که به مرحله کشوری المپیاد  علمی دانشجوییی راه یافته بودتجلیل شد.
دکتر مهدی مودودی، معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه در این مراسم ضمن تبریک به خانم حسن زاده گفت: این دستاورد، شروعی برای موفقیت های بزرگتر است که امیدوارم مستمر باشد، زیرا که این دستاورد رزومه ی بسیار خوبی برای آینده شما خواهد بود.

در ادامه از خانم معصومه حسن زاده با اهدای لوح و کارت هدیه تقدیر شد.
شایان ذکر است خانم معصومه حسن زاده دانشجوی رشته جغرافیا دانشگاه توانست در مرحله نیمه متمرکز المپیاد علمی دانشجویی منطقه ۹ با حضور دانشگاه های استان های خراسان رضوی، خراسان شمالی، خراسان جنوبی و سمنان که اردیبهشت ماه امسال برگزار شده بود رتبه ۴ را کسب کند و به مرحله کشوری این المپیاد راه یابد.