صعود دانشگاه بزرگمهر قائنات در رتبه بندی پایگاه استنادی علوم جهان اسلام

رتبه‌ بندی دانشگاه‌های کشور هرساله از طرف پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC)  انجام می‌شود که این رتبه بندی از سال گذشته با معیارها و شاخص‌های شش‌گانه آموزش، پژوهش، فناوری و نوآوری، بین‌المللی سازی، اثرگذاری اقتصادی و خدمات اجتماعی، زیرساخت و تسهیلات اعلام می‌گردد. رتبه دانشگاه بزرگمهرقائنات در بین دانشگاه‌های جامع نسبت به سال گذشته، ۹ رتبه بهبود داشته است.

این پیشرفت در حوزه های آموزش با ۹ رتبه صعود، در حوزه پژوهش ۱۲ رتبه صعود، در حوزه بین المللی سازی ۹ رتبه و اثر گذاری اقتصادی ۱۳ رتبه صعود داشته است.

دستیابی به این موفقیت و رشد شتاب‌دار دانشگاه در زمینه‌‌های علمی و پژوهشی و آموزشی مرهون تلاش بی‌وقفه اعضای محترم هیات علمی، دانشجویان عزیز و یاوران علمی معزز است.

روابط عمومی و مدیریت پژوهشی دانشگاه این دستاورد را به عموم جامعه دانشگاهی بزرگمهرقائنات  اعم از اساتید ، کارکنان و دانشجویان تبریک عرض می‌نماید.