مراسم پرسش و پاسخ پژوهشی با حضور هیات رئیسه دانشگاه برگزار شد

به گزارش روابط عمومی، صبح امروز(دوشنبه 21 آذر ماه 1401)  نسشت پرسش و پاسخ پژوهشی اعضای هیات علمی دانشگاه با حضور هیات رئیسه و مدیریت امور پژوهشی برگزار شد.

در ابتدای این مراسم دکتر قصابی، مدیر امور پژوهشی دانشگاه، گزارشی از فعالیت های پژوهشی دانشگاه در سال گذشته ارائه و به تغییرات مهم آیین نامه پژوهانه در راستای سوق و تشویق اعضای هیئت علمی به سمت انجام طرح های پژوهشی برون دانشگاهی پرداخت.

در ادامه دکتر سید احسان شکیب رئیس دانشگاه، با تبریک هفته پژوهش و فناوری گفت: پژوهش اثر وضعی کوتاه مدت ندارد و سرمایه گذاری در حوزه پژوهش دید وسیعی می خواهد که در طولانی مدت می تواند جایگاه دانشگاه را ارتقا دهد.

وی به فعالیت اعضای هیات علمی در طرح های پژوهشی اشاره کرد و افزود: خوشبختانه با تلاش برخی از اعضای هیات علمی قراردادهای با صنایع منعقد شده که امیدواریم این قراردادها که باعث ارتقا جایگاه دانشگاه می شود رو له افزایش باشد.

در انتهای این مراسم اعضای هیات علمی دانشگاه نظرات و پیشنهادات خود در راستای ارتقای فعالیت های پژوهشی و علمی دانشگاه بیان داشتند