مسابقه همگانی دریافت و پرتاب فریزبی(طرح سه شنبه های شاد)

سه شنبه های شاد

مسابقه همگانی "دریافت و پرتاب فریزبی"

ویژه خانواده دانشگاه بزرگمهر قائنات (اعضای هیئت علمی، اساتید مدعو، کارکنان و دانشجویان)

هدیه هریک از اعضای تیم اول: 400.000 ریال هدیه نقدی
هدیه هریک از اعضای تیم دوم: 300.000 ریال هدیه نقدی
هدیه هریک از اعضای تیم سوم: 200.000 ریال هدیه نقدی

زمان برگزاری:
سه شنبه - 97/02/18 - ساعت 11:30

محل برگزاری:
محوطه دانشگاه

برای دانلود آیین نامه اینجا را کیک نمایید

مشاهده نحوه مسابقه:
هر روزه از طریق مانیتور طبقه همکف ساختمان اداری - آموزشی

اصلاحات آئین نامه مسابقه:
با توجه به استخراج آئین نامه مسابقه از آئین نامه اولین المپیاد ملی ورزش های همگانی دانشجویان دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی، اصلاحات مدنظر به شرح ذیل اعلام می گردد:
-با توجه به برگزاری درون دانشگاهی، رده بندی دانشگاه ها بی معنا می باشد.
-زمین بازی آسفالت محوطه دانشگاه می باشد.

✅شرکت در مسابقات رایگان و بدون نیاز به ثبت نام قبلی می باشد.
✅شرکت در مسابقه برای تمامی دانشجویان(دختر و پسر)، اساتید و کارکنان آزاد می باشد.
✅شرکت در مسابقات به هیچ گونه مهارت قبلی نیاز نداشته و آموزش ابتدائی در زمان برگزاری صورت خواهد پذیرفت.
✅همراه داشتن کارت دانشجوئی جهت شرکت در مسابقه ضروری است.
✅در صورت استقبال هریک از گروه های دانشجویان و همچنین اساتید و کارکنان اعم از خواهران و برادران در بدو آغاز مسابقات، امکان برگزاری در گروه های مختلف فراهم خواهد بود.
✅در صورت مشارکت حداقل 6 تیم شرکت کننده در هر گروه، فقط تیم اول و در صورت شرکت بیش از 6 تیم تا 9 تیم، دو تیم اول و در صورت مشارکت بیش از 9 تیم، سه تیم اول تجلیل خواهند شد.

سایر اطلاعات مربوط به برنامه از طریق کانال معاونت دانشجوئی و فرهنگی در پیام رسان های سروش به نشانی @buqaen_scd و بله به نشانی @buqaenscd منتشر خواهد شد. جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانید با شماره تماس 3-05631006320 ارتباط برقرار نمائید.