معاونت دانشجویی فرهنگی اعلام کرد: اجرای طرح تاک (تنوع، انتخاب، کیفیت) در نیمسال دوم سال تحصیلی ۹۷-۹۶

در راستای فراهم نمودن امکانات رفاهی ویژه در حوزه تغذیه دانشجویی و ایجاد تنوع غذایی مناسب و افزایش رضایتمندی دانشجویان، سرپرست معاونت دانشجویی فرهنگی مبادرت به اجرای طرح تاک نموده است.
دکتر کهن ترابی، سرپرست معاونت دانشجویی فرهنگی در این خصوص افزود: این طرح با پیشنهاد اداره تغذیه و نظارت مدیریت دانشجویی، جهت ایجاد تنوع، افزایش رضایت دانشجویان در نیمسال دوم سال تحصیلی 97-96 به صورت آزمایشی اجرا می گردد که در صورت موفقیت و رضایت حداکثری دانشجویان، این طرح در سال تحصیلی 98-97 به صورت ثابت اجرا خواهد شد.
وی افزود: در این طرح سعی شده است ضمن رعایت ارزش غذایی وعده ها با در نظر گرفتن نظرات کارشناسان خبره بخش تغذیه در سطح شهرستان، در هر وعده غذایی دو نوع غذا ارائه شود که هم از نظر تنوع و هم از نظر مبلغ  پرداختی توسط دانشجو، متناسب باشد تا دانشجویان بتوانند از غذا و امکانات سلف سرویس استفاده نمایند. لذا بر اساس این طرح از به سلیقه و حق انتخاب دانشجویان احترام گذاشته شده است.
وی در پایان نیز افزود: ضمن تشکر از حمایت های ریاست محترم دانشگاه با اجرای این طرح، امیدواریم با استعانت از خداوند متعال و تلاش تمامی دست اندرکاران، این طرح با موفقیت به انجام برسد تا شاهد افزایش رضایتمندی دانشجویان باشیم.