مقاله مشترک اعضای هیات علمی گروه حسابداری در نشریه با اعتبار JCR-Q2 آنلاین انتشار یافت

مقاله مشترک سرکار خانم دکتر ملیحه آشنا و جناب آقای دکتر حمید لعل خضری اعضای محترم هیأت علمی گروه  حسابداری دانشگاه بزرگمهر قائنات، با عنوان
 " Investigation into the dynamic relationships between global economic uncertainty and price volatilities of commodities, raw materials, and energy"
در  نشريه  " Applied Economic Analysis" با  اعتبار " JCR-Q2" و با ضريب تاثیر "2.3"   انتشار یافت.
هدف این مقاله بررسی رابطه بین نااطمینانی اقتصاد جهانی و نوسان قیمتها طی بازه زمانی 1997-2020، با تمرکز بر شاخص قیمت کالا، مواد صنعتی و انرژی عنوان شاخص‌هایی برای تورم جهانی است. بدین منظور از روش تعمیم یافته ناهمسانی شرطی - همبستگی شرطی پویا (DCC-GARCH) استفاده شده است.  نتایج تحقیق نشان داد که بین قیمت کالاها وعدم قطعیت سیاست اقتصادی (GEPU)رابطه ای مثبت وجود دارد، به جز سال های 1999-2000 و 2006-2008.  نتایج مدل مبتنی بر شاخص قیمت انرژی شبیه به شاخص قیمت کالا بود. همچنین، یک رابطه مثبت غالب با تمرکز بر ارتباط بین GEPU و قیمت مواد صنعتی مشاهده می شود. نتایج علیت گرنجر نیز یک رابطه یک طرفه را بین شاخص نااطمینانی -شاخص قیمت کالا ها و بین شاخص نااطمینانی- شاخص قیمت مواد صنعتی نشان می دهد. در حالی که یک رابطه علیت دوطرفه بین شاخص نااطمینانی -شاخص قیمت انرژی مشخص شده است. به طور کلی، تغییرات در شاخص های قیمت می تواند توسط نااطمینانی اقتصاد جهانی به عنوان یک عامل سیاسی که نشان دهنده شرایط نامطلوب اقتصادی است تحت تاثیر قرار گیرد.

روابط عمومی و مديريت پژوهشي دانشگاه بزرگمهر قائنات اين موفقيت را به پژوهشگران اين مقاله و خانواده دانشگاه بزرگمهر قائنات تبريك عرض نموده، از خداوند متعال موفقيت روز افزون ايشان را مسئلت مي نمايد.