همکاری استاد مدعو گروه مهندسی مکانیک دانشگاه بزرگمهر قائنات در چاپ کتاب در انتشارات بین المللی ELSEVIER

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، کتاب "Advances in Nanofluid Heat Transfer " در انتشارات "ELSEVIER" با همکاری دکتر محمد مصطفی غفوریان استاد مدعو گروه مهندسی مکانیک دانشگاه بزرگمهر قائنات، به چاپ رسیده است.

این کتاب توسط محققان برجسته دنیا که در حوزه نانو تکنولوژی تجربه عملی دارند،گردآوری شده که فقط به بررسی پیشرفت‌های اخیر نانوتکنولوژی در مباحث انتقال حرارت می‌پردازد.

دو مبحث مرتبط با این موضوع که توسط تیم تحقیقاتی دکتر محمد مصطفی غفوریان مورد بررسی قرار گرفته ( فصل ٩ کتاب) شامل:

الف) تامین آب قابل شرب با استفاده از نانوتکنولوژی و نور خورشید

ب) حذف آلاینده‌ها و میکروبزدایی با استفاده از نانوذرات دارای خواص آنتی باکتریال و نور خورشید

است.

در هر بخش پارامترهای مهم و تاثیر گذار معرفی و نتایج آزمایش استاندارد به صورت مقایسهای ارایه می‌شود تا بهترین نانوذره با بهترین عملکرد برای این کاربردها معرفی شوند.

روابط عمومی و مديريت پژوهشي دانشگاه بزرگمهر قائنات اين موفقيت را به پژوهشگران این کتاب و خانواده دانشگاه بزرگمهر قائنات تبريك عرض نموده؛ از خداوند متعال موفقيت روز افزون اين عزيزان را مسئلت مي‌نمايد.