چاپ مقاله کارمند دانشگاه بزرگمهر قائنات در مجله معتبر بین‌المللی

مقاله جناب آقای مهندس مهدی ایراندوست کارشناس مسئول واحد طرح و برنامه دانشگاه، با عنوان

" Measurement accuracy assessment of the 3D laser triangulation scanner based on the Iso-disparity Surfaces" در  نشريه "Brazilian Society of Mechanical Sciences and Engineering" با  اعتبار " JCR-Q2" و با ضريب تاثیر  2.2مورد پذيرش قرار گرفت.

در این پژوهش، سیستم مثلث بندی لیزری -یکی از پرکاربردترین اسکنرهای سه بعدی- مورد بررسی قرار گرفته‌است. وضوح دوربین یکی از مهمترین پارامترهایی است که بر دقت اندازه گیری تأثیر می‌گذارد. اگرچه دوربین‌های با وضوح بالا دقت اسکنرها را بهبود بخشیده‌اند، اما محدودیت‌هایی مانند مصرف انرژی بالا، هزینه بالا و نسبت سیگنال به نویز پایین دارند. این مقاله به بررسی اثر حرکت خطی دوربین (CLM) و حرکت زاویه‌ای لیزر (LRM) بر بهبود دقت اندازه‌گیری اسکنر مثلث‌بندی لیزری با وضوح کم/هزینه می‌پردازد. الگوریتم ریاضی پیشنهادی را می‌توان در بسیاری از زمینه های پردازش تصویر، از جمله مهندسی معکوس، اندازه گیری سه بعدی و مدل سازی سه بعدی استفاده کرد. به طور کلی روش ارائه شده، در اسکنرهای سه‌بعدی که هزینه ابزاری بالا و محدودیت‌های فیزیکی افزایش وضوح از طریق سخت افزار دارند، کاربرد دارد.

مديريت پژوهشي دانشگاه بزرگمهر قائنات اين موفقيت را به پژوهشگران اين مقاله و خانواده دانشگاه بزرگمهر قائنات تبريك عرض نموده، از خداوند متعال موفقيت روز افزون اين عزيزان را مسئلت مي‌نمايد.