راهنمای بهره مندی از تسهیلات رفاهی صندوق رفاه دانشجویان دانشجویان روزانه

راهنمای بهره مندی از تسهیلات رفاهی صندوق رفاه دانشجویان

وام های دانشجویان روزانه شاغل به تحصیل در مراکز آموزش عالی

الف) شرایط عمومی بهره مندان از تسهیلات:

• دارا بودن اولویت نیاز مالی (به تشخیص معاونت محترم دانشجویی)
  • دارا بودن صلاحیت اخلاقی و رعایت شئون دانشجویی.
  • عدم استفاده از بورس تحصیل، کمک و یا وام مؤسسات دیگر.
  • عدم اشتغال به کاری که مستلزم دریافت اجرت می باشد (به استثنای کار دانشجویی)

تبصره1: تأیید احراز شرایط بند یک و دو، توسط معاونت دانشجویی دانشگاه ذیربط می باشد.

ب) شرایط آموزشی وام گیرندگان:

1. دانشجوی تمام وقت باشد. (دانشجویی تمام وقت محسوب می شود که حداقل تعداد واحد مورد لزوم طبق مقررات آموزشی را اخذ نموده باشد. چنانچه دانشجو در نیمسال آخر تحصیل خود باشد اخذ نصف حداقل تعداد واحد الزامی، کفایت می کند).
  2. مشروط نبودن دانشجو در دو نیمسال قبل.

تبصره1: اختصاص وام به دانشجویان ورودی جدید در نیمسال اول و دوم تحصیل بدون احتساب معدل انجام خواهد گرفت.

تبصره2: دانشجویانی که دو نیمسال متوالی مشروط شوند از دریافت هرگونه وام در نیمسال بعدی مشروطی، محروم می باشند.

1. اشتغال به تحصیل درسنوات تحصیلی مجاز برای استفاده از وام های صندوق رفاه به شرح زیر:
  • کاردانی، کارشناسی ناپیوسته و کارشناسی ارشد ناپیوسته حداکثر 2 سال تحصیلی (4 نیمسال).
  • کارشناسی پیوسته حداکثر 4 سال تحصیلی (8 نیمسال).
  • کارشناسی ارشد پیوسته و دکترای حرفه ای حداکثر 6 سال تحصیلی (12 نیمسال).
  • دکترای تخصصی ناپیوسته غیربورسیه حداکثر 4 سال تحصیلی (8 نیمسال).

تبصره1: مرخصی تحصیلی مجاز تأیید شده توسط اداره آموزش دانشگاه، جزء دوره تحصیلی دانشجو محسوب نمی شود.

تبصره2: در موارد استثنایی با تصویب و تأیید معاونت دانشجویی دانشگاه ذیربط یک نیمسال به مدت مجاز بهره مندی وام ها اضافه می گردد.

تبصره3: چنانچه دانشجو به هر نحوی در دوره ای از تحصیل از وام استفاده ننماید، مدت مذکور جزء سنوات تحصیلی وی محسوب خواهد شد و از باقیمانده مدت دوره می تواند استفاده کند.

تبصره4: تأیید احراز شرایط بندهای فوق توسط معاونت آموزشی دانشگاه ذیربط صورت می پذیرد.

ج) مراحل دریافت وام:

1- ثبت نام در سامانه صندوق رفاه

2- مراجعه به بانک تجارت و افتتاح حساب

3- مراجعه به دفتر اسناد رسمی و تهیه سند تعهدنامه محضری به همراه حکم کارگزینی

4- ارسال مدارک (پست)یا تحویل حضوری مدارک فوق

• ارائه مدارک ذیل در صورت پذیرفته شدن تقاضا جهت تشکیل پرونده در حوزه دانشجویی:
  • اصل و تصویر کارت ملی.
  • اصل و تصویر کارت دانشجویی
  • اصل سند تعهد محضری با ضامن معتبر (کارمند رسمی یا پیمانی یکی از سازمان های دولتی یا قراردادی با5سال سابقه )

انواع تسهیلاتی که دانشجویان دوره روزانه و از طریق کنکور سراسری پذیرفته شده اند، مشمول دریافت آن می باشند:

وام تحصیلی:

این وام حداکثر به 60% دانشجویان هر دانشگاه یا مؤسسه آموزش عالی و به مدت 10 ماه در سال از شروع سال تحصیلی تعلق می گیرد.

مبالغ (به ریال)

دانشجویان مجرد

ندارد

دانشجویان متأهل (مرد)

تصویر سند تأهل

الف- دانشجویانی که در یک نیمسال مشروط تحصیلی اعلام شوند می توانند حداکثر از نصف وام تحصیلی استفاده نمایند.

ودیعه مسکن متأهلی:

این وام به منظور کمک به دانشجویان متأهل فاقد خوابگاه در کلیه مقاطع در مقابل ارائه اجاره نامه رسمی، قابل پرداخت می باشد. اطلاعات این دسته از دانشجویان می باید در فرم مشخص شده به همراه مدرک مورد نیاز، مشروط بر اینکه از وام مسکن و خوابگاه دانشجویی بهره مند نباشند، از طریق سیستم جامع به صندوق ارسال گردد. میزان این وام جزء بدهی های دانشجو محسوب گردیده و در پایان تحصیل در همان مقطع، بطور یکجا به صندوق رفاه مسترد می گردد.

حداکثرمبالغ (ریال)

مدارک ویژه

دانشجویان متأهل فاقد خوابگاه که در همان نیمسال از وام مسکن بهره مند نباشند:

سایر شهرها- کاردانی و کارشناسی

تصویر سند تأهل و اجاره نامه رسمی دارای کد رهگیری به نام دانشجو

تبصره 1: دانشجویانی که از ودیعه مسکن استفاده نموده اند لازم است پس از فراغت از تحصیل ودیعه مسکن دریافتی را به حساب صندوق رفاه دانشجویان به صورت یکجا واریز نمایند.

وام ازدواج:

این وام به منظور ترویج و تسهیل در امر ازدواج دانشجویان، به دانشجویانی که در زمان تحصیل تأهل اختیار نموده و تاریخ عقد آنان بیشتر از یک سال نگذشته باشد، تعلق می گیرد.

سقف وام (به ریال)

مدارک ویژه

به دانشجویان متأهل که در زمان تحصیل تأهل اختیار نموده، حداکثر تا یکسال پس از تاریخ ثبت عقد ازدواج و فقط برای یکبار در طول تحصیل تعلق می گیرد.

فرم درخواست وام

اصل و تصویر کارت ملی

تصویر عقدنامه و شناسنامه زوجین

اصل و تصویر کارت دانشجویی زوجین

تبصره1: فارغ التحصیلانی که بلافاصله (حداکثر 3 ماه) در مقاطع تحصیلی بالا پذیرفته می شوند، چنانچه از تاریخ وقوع عقد آنان بیشتر از 18 ماه  نگذشته باشد می توانند از وام ازدواج بهره مند گردند.

تبصره 2: در صورتیکه زوجین دانشجو باشند، به هر دو نفر آنان وام ازدواج تعلق می گیرد.

وام ضروری:

این وام به دانشجویانی که با مشکل مالی مواجه شده اند، در نتیجه رویدادی خاص، حداکثر تا 6 ماه پس از وقوع رویداد تعلق می گیرد.

سقف وام

مدارک ویژه

دانشجویانی که در نتیجه رویدادهای مذکور در بند الف با مشکل مالی مواجه شده اند.

اسناد هزینه کرد دانشجو

(درخصوص هریک از رویدادهای وام ضروری)

الف- رویدادها شامل: وقوع حوادث طبیعی (زلزله، سیل، خشکسالی و ...) آتش سوزی، تصادف، فوت یکی از بستگان درجه یک، بیماری، خرید عینک طبی، هزینه پایان نامه تحصیلی و هزینه خرید لوازم کمک آموزشی.

ب- میزان وام پرداختی به هیچ وجه بیش از مبلغ مندرج در مدارک و اسناد ارائه شده نخواهد بود.

ج- پرداخت وام ضروری در خصوص هر رویداد فقط یک نوبت در طول هر مقطع تحصیلی امکان پذیر می باشد.

د- ارسال فاکتور لبتاپ یا گوشی

اداره رفاه دانشگاه بزرگمهر قائنات