دکتر شکیب با رئیس پارک علم و فناوری استان خراسان جنوبی دیدار کرد

ظهر چهارشنبه مورخ 1400/08/05، دکتر سید احسان شکیب رئیس دانشگاه به همراه دکتر قصابی مدیر گروه کارآفرینی، نوآوری و ارتباط با صنعت و جامعه دانشگاه در محل پارک علم و فناوری استان خراسان جنوبی با دکتر ناصری رئیس پارک دیدار کرد.

در این دیدار  که مهندس وثوقی رئیس مرکز رشد واحدهای فناور قاین حضور داشتند، دکتر شکیب از همکاری های صورت گرفته با مرکز رشد قاین و پارک علم و فناوری خراسان جنوبی که باعث افزایش تعاملات و توانمند سازی طرفین شده است تقدیر و به بیان برخی از مشکلات شهری و جامعه شهرستان در ارتباط با این دو مجموعه پرداخت.

در ادامه دکتر قصابی، مدیر گروه کارآفرینی دانشگاه به پتانسیل های دانشگاه بزرگمهر قائنات جهت همکاری با پارک علم وفناوری اشاره کرد.

دکتر ناصری رئیس پارک علم و فناوری استان خراسان جنوبی پس از تقدیر و تشکر در رابطه با ارتباطات موثر دانشگاه و مرکز رشد قاین، آمادگی خود را جهت همکاری هر چه بیشتر با دانشگاه بزرگمهر قائنات و حمایت از طرح های فناورانه و ایده های دانش بنیان اعضای هیات علمی و دانشجویان اعلام نمود.