اطلاعیه شماره 1 - راهنمای ثبت نام پذیرفته شدگان آزمون کاردانی به کارشناسی سال 1401

به نام یگانه دانایی و توانایی

راهنمـای ثبت نام از پذیرفتـه شـدگان  آزمـون کاردانی به کارشناسی سال 1401

دانشگاه بزرگمهر قائنات

مقطع کارشناسی ناپیوسته دوره های روزانه و نوبت دوم )شبانه)

-----------------------------------------

دانلود فایل راهنمای ثبت نام پذیرفته شدگان آزمون کاردانی به کارشناسی ناپیوسته سال 1401

دانلود راهنمای ثبت درخواست معافیت تحصیلی داخل کشور

دانلود فرم های خام

-----------------------------------------

ضمن عرض تبریک و خیر مقدم به پذیرفته شدگان آزمون کاردانی به کارشناسی ناپیوسته سال 1401دانشگاه بزرگمهر قائنات، به اطلاع می رساند ثبت نام و تشکیل پرونده در سه مرحله صورت می پذیرد:

مرحله اول )ثبت درخواست معافیت تحصیلی)

آن دسته از دانشجویانی ذکوری که دارای کارت معافیت از خدمت دوره ضرورت یا کارت پایان خدمت نمی باشند، می بایست نسبت به اخذ معافیت تحصیلی از نظام وظیفه اقدام نمایند. باعنایت به اینکه درخواست معافیت تحصیلی در سامانه وظیفه عمومی به صورت الکترونیکی (اینترنتی) توسط دانشجو انجام می شود. لذا ضروری است این دسته از دانشجویان با مطالعه راهنمای ثبت درخواست معافیت تحصیلی نسبت به انجام مراحل آن و اخذ معافیت تحصیلی اقدام نمایند. مراحل لازم:

• مراجعه به پلیس +10 و اخذ کد سخا
  • مراجعه به آدرس الکترونیکی sakha.epolice.ir
  • تکمیل اطلاعات خواسته شده و ارسال درخواست معافیت تحصیلی

مرحله دوم (ثبت نام الکترونیکی(

به صورت غیر حضوری ( اینترنتی) از روز یکشنبـه مورخ1401/07/10 لغایت سـه شنبـه مورخ 1401/07/12

پس از ورود به وب سایت  puya.buqaen.ac.ir  باتوجه به راهنمای ثبت نام که در ابتدای این اطلاعیه بارگذاری شده است نسبت به تکمیل فرایند ثبت نام اینترنتی اقدام نمایید.

مرحله سوم )ثبت نام حضوری(

کلیه پذیرفته شدگان که مرحله اول ثبت نام الکترونیکی را انجام داده اند لازم است از روز دوشنبه 1401/07/11 لغایت روز سه شنبه 1401/07/12 با در دست داشتن اصل مدارك مندرج در اطلاعیه فوق جهت تشکیل پرونده به دانشگاه مراجعه نمایند لازم به ذکر است ثبت نام اینترنتی در روزهای ثبت نام حضوری نیز امکانپذیر خواهد بود.

داوطلبان محترم درصورتی که در هنگام ثبت نام با مشکلی مواجه شدید می­توانید با تلفن های زیر تماس بگیرید:

کارشناسان آموزش : 05631006215 05631006214

کارشناسان فناوری اطلاعات: 05631006602 05631006604