اطلاعیه مهم درخصوص انتخاب واحد نیمسال اول تحصیلی 1401-1400

دانلود اطلاعیه

با توجه به شروع فرایند انتخاب واحد نیمسال اول تحصیلی 1401-1400دانشگاه بزرگمهر، برنامه زمانی انتخاب واحد به تفکیک هر ورودی به شرح ذیل خواهد بود.

انتخاب واحد از روز جمعه 1400/06/12 شروع می شود و تا ساعت 23 روز جمعه 1400/06/19 ادامه دارد.

ضمناً دانشجویان محترم باید به نکات ذیل توجه داشته باشند :

• انتخاب واحد دانشجویان ورودی 1400 توسط آموزش دانشگاه انجام خواهد شد.
  • زمان انتخاب واحد به هیچ عنوان تمدید نخواهد شد.
  • مسئولیت رعایت پیش نیاز و هم نیازی بر عهده دانشجو بوده و آموزش دانشگاه هیچ تعهدی در این خصوص ندارد .
  • در صورتی که دانشجو نیاز به انتخاب واحد ویژه داشته باشد ) نظیر اخذ دروس پیش نیاز با مجوز گروه(  می توانند با مراجعه به سامانه پویا بخش درخواستهای آموزشی - درخواست انتخاب واحد ویژه درخواست خود را ثبت و پس از تأیید استاد راهنما و مدیر گروه شخصاً نسبت به اخذ درس اقدام نمایند .
  • دانشجویان کارشناسی که سه نیمسال و کارشناسی ناپیوسته که دو نیمسال مشروط شده اند همچنین دانشجویانی که سنوات مجاز تحصیلشان به اتمام رسیده است، حق انتخاب واحد نداشته و چنانچه تاکنون نسبت به اخذ مجوز ادامه تحصیل از کمیسیون موارد خاص اقدام نکرده اند در اسرع وقت نسبت به ارسال درخواست به کمیسیون موارد خاص دانشگاه اقدام نمایند.
  • حذف و اضافه از روز شنبه 1400/06/27 شروع می شود و تا ساعت 23 روز دوشنبه 1400/06/29 ادامه دارد.
  • شروع حذف و اضافه برای دانشجویان ورودی 97 و ماقبل ساعت 8 صبح روز شنبه 1400/06/27 و برای سایر دانشجویان از ساعت 10 صبح همان روز خواهد بود.
  • تعداد دروس قابل حذف و یا قابل اضافه کردن حداکثر 3  درس می باشد. دانشجویان دقت کافی در این امر را داشته باشند.
  • تمامی دروس عمومی در حذف و اضافه برای تمامی گروهها فعال خواهد بود.
  • دانشجویان در انتخاب دروس دقت کافی داشته باشند تا دروس انتخاب شده تداخل کلاسی و تداخل امتحانی نداشته باشد. دروس انتخابی نباید به هیچ عنوان دارای تداخل کلاسی و امتحانی باشد.
  • شروع کلاسهای در نیمسال یاد شده از روز شنبه  1400/06/20 خواهد بود.

اداره آموزش دانشگاه بزرگمهر قائنات