اطلاعیه مهم معاونت آموزشی و پژوهشی دانشگاه در خصوص شیوه برگزاری کلاسها از 14 فروردین

به اطلاع دانشجویان و مدرسان محترم می‌رساند بر اساس مصوبات شورای مدیریت آموزش عالی استان خراسان جنوبی (پنج شنبه 4 فروردین) و مصوبات هیات رئیسه دانشگاه (پنج شنبه 11 فروردین)، شیوه برگزاری کلاسهای درسی از 14 فروردین 1401 به شرح زیر اعلام می‌گردد:

1- کلیه امور مربوط به پروپوزال‌ها، پایان‌نامه‌ها و فعالیتهای پژوهشی و تحقیقاتی دانشجویان کارشناسی ارشد از روز شنبه 20 فروردین به صورت حضوری خواهد بود.

2- کلیه فعالیتهای مربوط به دروس پروژه‌ای و پروژه پایان دوره دانشجویان کارشناسی از روز شنبه 20 فروردین به صورت حضوری خواهد بود.

3- سایر کلاسهای درسی از 14 فروردین تا آخر ماه مبارک رمضان به صورت مجازی در سامانه آموزش مجازی دانشگاه برگزار می‌گردد و پس از ماه مبارک رمضان با رعایت اولویت‌بندی به صورت حضوری برنامه‌ریزی و برگزار خواهد شد.

4- کلیه امتحانات پایان نیم‌سال تحصیلی به صورت حضوری برگزار خواهد شد.

5- گواهی ترزیق دو دوز واکسن برای حضور در کلاسها و سه دوز واکسن برای سکونت در خوابگاه‌ها الزامی است. دانشجویان متقاضی سکونت در خوابگاه لازم است از یک هفته قبل درخواست خود را در سامانه پویا ثبت نمایند.

معاونت آموزشی و پژوهش دانشگاه بزرگمهر قاینات

12 فروردین 1401