اطلاعیه نحوه برگزاری کلاس های هفته دوم

ضمن عرض تسلیت ایام سوگواری رحلت پیامبر اسلام(ص) و شهادت امام رضا(ع)، پیرو اطلاعیه مورخ 28 شهریورماه درخصوص برگزاری کلاس های آموزشی هفته نخست به صورت مجازی، به اطلاع دانشجویان محترم می رساند برنامه کلاس های آموزشی هفته آینده بدین شرح خواهد بود:

1. ورودی 1401: برنامه زمانی ثبت نام حضوری براساس اطلاعیه شماره 2 مندرج در سایت دانشگاه بدون هیچگونه تغییر در موعد مقرر برگزار خواهد شد و پذیرفته شدگان می بایست از روز یکشنبه 1401/07/10 لغایت روز سه شنبه 1401/07/12 برای تکمیل ثبت نام به صورت حضوری به دانشگاه مراجعه نمایند.
  2. ورودی 1400 و ماقبل: در راستای آمادگی بیشتر دانشگاه جهت استقبال و اسکان این دسته از دانشجویان، کلاس های آموزشی هفته دوم از تاریخ 1401/07/09 لغایت 1401/07/12 به صورت الکترونیکی در سامانه آموزش مجازی دانشگاه به آدرس elearn.buqaen.ac.ir برگزار خواهد شد. شایان ذکر می باشد کلیه کلاس های آموزشی از تاریخ 16 مهرماه به صورت حضوری تشکیل خواهد شد. دانشجویان محترم برنامه ریزی لازم جهت حضور در کلاس های درس دانشگاه از تاریخ یاد شده را انجام دهند.