اعلام وضعیت واکسیناسیون توسط دانشجویان

به اطلاع دانشجویان محترم می رساند با توجه به اعلام زمان بازگشایی حضوری دانشگاهها و ضرورت دریافت آمار صحیح از تعداد دانشجویان واکسینه شده، از روز چهارشنبه 1400/07/21 ضروری است کلیه دانشجویان در اسرع وقت جهت شرکت در کلاس های درس ابتدا از سامانه پویا، بخش فرهنگی و اجتماعی و قسمت فرم ها، نسبت به تکمیل فرم وضعیت واکسیناسیون اقدام نمایند. لازم به ذکر است در صورت عدم تکمیل صحیح این بخش، امکان شرکت در کلاسها در سامانه آموزش مجازی برای این دسته از دانشجویان فراهم نخواهد بود.

راهنمای تکمیل فرم وضعیت واکسیناسیون دانشجویان :

1 – ابتدا از طریق آدرس puya.buqaen.ac.ir با استفاده از نام کاربری و رمز عبور به سامانه پویا وارد شوید.

2 – از نوار منو قسمت فرهنگی و اجتماعی را انتخاب نمایید.

3 – در این مرحله بر روی فرم ها کلیک نمایید.

4 – سپس فرم های موجود برای دانشجو قابل نمایش می باشد. در این بخش دانشجو می بایست فرم وضعیت واکسیناسیون را انتخاب نماید.

5 – و در نهایت اطلاعات خواسته شده را به طور صحیح تکمیل کرده و نسبت به تأیید فرم اقدام نمایند.