برگزاری ترم تابستان به شیوه مجازی در دانشگاه بزرگمهر قائنات

به اطلاع دانشجویان محترم می رساند؛ پیرو نامه مورخ 1401/04/05 معاونت محترم آموزشی وزارت علوم تحقیقات و فناوری و همچنین براساس مصوبه شورای آموزشی دانشگاه، ترم تابستان در دانشگاه بزرگمهر قائنات به صورت مجازی (الکترونیکی) برگزار خواهد شد. لذا توجه دانشجویان محترم را به نکات ذیل جلب می نماید:

• کلیه مراحل ثبت نام، انتخاب واحد، برگزاری کلاس و امتحانات پایان ترم به صورت الکترونیکی و براساس تقویم آموزشی اعلام شده خواهد بود.
  • دانشجویان دانشگاه بزرگمهر که درخواست میهمانی خود را برای سایر دانشگاهها در سامانه فرم ثبت کرده اند و دروس درخواستی آنها در این دانشگاه ارائه شده است، باتوجه به مجازی شدن ترم تابستان درخواستشان مورد تأیید قرار نخواهد گرفت. لذا درصورت تمایل می بایست نسبت به انتخاب واحد در سامانه پویا اقدام نمایند.
  • متقاضیان سایر دانشگاهها جهت ثبت نام می توانند در بازه زمانی انتخاب واحد به سامانه ترم تابستانی دانشگاه بزرگمهر قائنات به آدرس summer.buqaen.ac.ir  مراجعه نموده و با مطالعه راهنمای ارائه شده، در این سامانه ثبت نام خود را تکمیل نمایند.
  • دانشجویان سایر دانشگاه ها می بایست از دانشگاه محل تحصیل معرفی نامه دریافت کرده باشند.
  • دانشجویان دانشگاه بزرگمهر قائنات نیازی به ثبت نام در سامانه فوق را ندارند و با ورود به سامانه پویا می­ توانند انتخاب واحد را انجام دهند. ( دانشجویانی که درس کارآموزی و پروژه دارند نیز باید از سامانه پویا برای انتخاب واحد اقدام نمایند).
  • حداکثر واحد قابل اخذ در ترم تابستان 6 واحد است. ترم تابستان حذف و اضافه و حذف اضطراری ندارد.
  • به لیست دروس ارائه شده تابستان دو درس تخصصی فقه 6 و فقه 9 اضافه شده است.

دانلود اطلاعیه برگزاری ترم تابستان دانشگاه بزرگمهر قائنات

دانلود تقویم آموزشی ترم تابستان