جشنواره زمستانه 1400 چالش های مجازی آمادگی جسمانی

اداره تربیت بدنی دانشگاه بزرگمهر قائنات و هیات ورزش های دانشگاهی شهرستان قاینات به مناسبت گرامیداشت دهه مبارک فجر برگزار می‌نمایند:

جشنواره زمستانه 1400

چالش های مجازی آمادگی جسمانی اسکات پروانه – لانگ پرشی

مهلت ارسال ویدئو: سه‌شنبه 1400/11/26 همزمان با سالروز میلاد امام علی(ع)

ارسال ویدئو به شماره 09158656930 در پیام رسان‌های موبایلی

- فیلم آماده شده در همه رشته های مذکور می بایست به همراه مشخصات دانشجو (شامل نام و نام خانوادگی، رشته تحصیلی و شماره دانشجویی ) ارسال شود.

-دانشجویان می بایست با گوشی تلفن همراه به صورت افقی از حرکات ورزشی خود فیلم برداری کنند.

-رعایت شئون اسلامی ،پوشیدن لباس و کفش ورزشی مناسب مورد انتظار است.

-زاویه فیلمبرداري از کنار و وضوح تصاویر در حد مناسب و قابل تشخیص توسط مسئولین فنی چالش باشد.

-از ابتدا تا انتهاي اجراي حرکات، هیچگونه قطعی در فیلمبرداري مجاز نمی‌باشد.

-هرگونه برش و ویرایش بر روی ویدئوها ممنوع بوده و اثر ارسالی از چالش حذف خواهد شد .

- فیلم ارسالی شرکت کننده توسط کارشناس تربیت بدنی سرکار خانم الهه سبزبان دریافت و داوری می شود.

- شرکت یک نفر در چند چالش بلامانع می باشد. - دانشجویانی که تمایل به شرکت در چالش را دارند می‌توانند براساس ویدئو‌های نمونه، فیلم خود را تهیه نمایند.