عملیات بتن ریزی ساختمان دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه آغاز شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ، دکتر شکیب ، رئیس دانشگاه به همراه اعضای مجمع حامیان دانشگاه  از مراحل اجرای عملیات بتن ریزی فونداسیون  پروژه دانشکده فنی و مهندسی بازدید و در جریان  روند اجرای پروژه مذکور قرار گرفت.

در حاشیه بازدید دکتر مختار انصاری مدیر طرح و برنامه دانشگاه  در گفتگوی کوتاهی با روابط عمومی گفت :  پروژه دانشکده فنی و مهندسی در سه طبقه  با زیر بنای کل 4800 متر مربع طراحی شده است، که به لطف الهی امروز شاهد بتن ریزی و انجام کارهای اجرایی آن هستیم.

وی افزود: متراژ زیر بنای کل ساختمان 4800 مترمربع است و فونداسیون آن با سطح اشغال 1920 متر مربع در حال انجام است. فونداسیون و شمع های بتنی پروژه، شامل حدود 700 متر مکعب بتن ریزی و آرماتور بندی به مقدار حدودا 80 تن می باشد.

مدیر طرح و برنامه دانشگاه با بیان اینکه پروژه ساختمان دانشکده فنی و مهندسی در فاز اول مربوط به طبقه هم کف می باشد گفت: این طبقه شامل، 12 کلاس درسی، فضای کارگاه کامپیوتر، اتاق های انجمن های دانشجویی می باشد، که امیدواریم تا پایان سال جاری اسکلت طبقه اول این ساختمان نصب و اجرا گردد.