فراخوان جذب مدرس حق‌التدریس رشته مهندسی عمران

به اطلاع متقاضیان محترم تدریس در دانشگاه بزرگمهر قائنات می رساند، این دانشگاه در نظر دارد به منظور تکمیل کادر آموزشی، مدرس حق‌التدریس در رشته مهندسی عمران با شرایط ذکر شده در این آگهی جذب نماید.

الف) شرايط جذب:

• دارا بودن مدرک تحصیلی کارشناسی ارشد و یا دکتری در رشته مهندسی عمران کلیه گرایش ها

ب) مدارك مورد نياز برای ثبت نام:

1. اسکن فرم مشخصات داوطلبان جذب تکمیل شده ( فایل پیوست) که امضاء و اثر انگشت داشته باشد.
  2. اسکن مدارک تحصیلی و سایر مدارک و مستنداتی که داوطلب در فرم مشخصات اعلام کرده است.
  3. اسکن تمامی صفحات شناسنامه و اسکن پشت و رو از کارت ملی
  4. اسکن عکس 4*3 جدید

ج) ثبت نام:

• داوطلبان می بایست مدارک فوق را به ایمیل آموزش دانشگاه education@buqaen.ac.ir ارسال نمایند.

د) نكات مهم:

• پس از بررسی اولیه مدارک و مستندات، از داوطلبان حائز شرایط دعوت به مصاحبه خواهد شد. داوطلبان در روز مصاحبه باید اصل مدارک مورد نیاز برای ثبت نام (که اسکن آنان را ارسال نموده‌اند) و 3 قطعه عکس جدید خود (همان عکسی که اسکن آن ارسال شده است) را به همراه داشته باشند.
  • پذیرش شامل دو مرحله (مصاحبه و دریافت مجوز از هیات اجرایی جذب) خواهد بود. افرادی که در مصاحبه پذیرش شوند، برای دریافت مجوز از هیات اجرایی جذب راهنمایی خواهند شد.
  • افرادی که به عنوان پذیرفته شده نهایی مشخص می‌شوند توسط گروههای آموزشی به عنوان مدرس حق‌التدریس بکارگیری خواهند شد.

فایل پیوست word

فایل پیوست PDF