فراخوان دعوت به همکاری مدرس حق‌التدریس

دانشگاه بزرگمهر قائنات در نظر دارد به منظور تکمیل کادر آموزشی، از متقاضیان حق‌التدریس با شرایط ذکر شده در این آگهی دعوت به همکاری نماید.

نام رشته

گرایش

مهندسی مکانیک

مهندسی کامپیوتر

مهندسی عمران

فقه و حقوق

حسابداری

جغرافیا

تدریس دروس تاریخ تحلیلی، دانش خانواده، انقلاب اسلامی

مرتبط با دروس عمومی

نقشه برداری

مهندسی برق

همه گرایش ها

الف) شرايط همکاری: دارا بودن مدرک تحصیلی کارشناسی ارشد و یا دکتری در یکی از رشته‌های ذکر شده در جدول – لازم به ذکر است متقاضی حتماً می بایست دانش آموخته دانشگاه های دولتی باشد و معدل مدرک کارشناسی وی بالای 15 و معدل مدرک ارشد وی بالای 17 باشد.

ب) مدارك مورد نياز برای ثبت نام:
1- تکمیل فرم مشخصات داوطلبان متقاضی تدریس ( فایل پیوست) که امضاء و اثر انگشت داشته باشد.
2- کپی مدارک تحصیلی و سایر مدارک و مستنداتی که داوطلب در فرم مشخصات اعلام گردیده است.
3- کپی تمامی صفحات شناسنامه و اسکن پشت و رو از کارت ملی
4- 3 قطعه عکس 3*4 جدید (عکس خانمها با حجاب کامل باشد)

ج) ثبت نام:
داوطلبان می بایست مدارک فوق را در ساعات اداری (7:30 الی 15) تحویل اداره آموزش دانشگاه بزرگمهر قائنات واقع در طبقه همکف ساختمان آموزشی دانشگاه دهند و یا از طریق پست به آدرس دانشگاه ارسال نمایند.

ثبت نام در سامانه دانشگاه به آدرس (jazb.birjand.ac.ir) برای دانشگاه بزرگمهر قائنات نیز الزامی می باشد.

د) نكات مهم:
1- پس از بررسی اولیه مدارک و مستندات، از داوطلبان حائز شرایط دعوت به مصاحبه خواهد شد. داوطلبان در روز مصاحبه باید اصل مدارک مورد نیاز برای ثبت نام (که کپی آنان را تحویل نموده‌اند) را به همراه داشته باشند.
2- دعوت به همکاری شامل 2 مرحله (مصاحبه و دریافت مجوز تدریس) خواهد بود. افرادی که در مصاحبه پذیرش شوند، برای دریافت مجوز از هیات اجرایی راهنمایی خواهند شد.
3- افرادی که به عنوان پذیرفته شده نهایی مشخص می‌شوند در صورت نیاز، توسط گروههای آموزشی به عنوان مدرس حق‌التدریس دعوت به همکاری خواهند شد.