اولین دوره از بازی های کارآفرینی

طی روز های چهارشنبه ، شنبه و یک شنبه مورخ 23،20 و 24 مهرماه 1401 بازی های گمشده در اقیانوس و طناب انسانی با مشارکت 70 نفر از نودانشجویان دانشگاه بزرگمهر قائنات با هدف تمرین حل مسئله و بروز خلاقیت در محل بنیاد توسعه فرهنگی و توانمندسازی سپهر، به صورت همکاری مشترک مرکز کارآفرینی دانشگاه بزرگمهر قائنات و بنیاد توسعه فرهنگی و توانمندسازی سپهر ، برگزار گردید.

این بازی ها نخستین دوره از بازی های کارآفرینی طراحی شده برای استفاده دانشجویان محصل در قائنات بوده و دوره های بعد آن با بازی های گوناگون دیگر، در هر ماه به صورت پیوسته برگزار خواهد شد.

علاقه مندان به شرکت در این بازی ها، می توانند جهت ثبت نام به مرکز کارآفرینی دانشگاه بزرگمهر قائنات مراجعه نمایند.

حسن ختام این بازی ها نیز با بازدید شرکت کنندگان از موزه عکس قاین همراه بود.

جهت اطلاع از سایر برنامه های مرکز کارآفرینی دانشگاه بزرگمهر قائنات، می توانید روی لینک ذیل کلیک نمایید.

برنامه های مرکز کارآفرینی دانشگاه بزرگمهر قائنات

گروه کارآفرینی، نوآوری و ارتباط با صنعت و جامعه دانشگاه بزرگمهر قائنات